Siirry sisältöön

Työturvallisuuskortin kurssinjohtajien täydennyskoulutus

Työturvallisuuskeskus

Ajankohta

5.12.2024 klo 12:00-16:00

Koulutuspaikka

Verkkokurssi

Hinta

490 € (+alv 24%)

Täydennyskoulutus on tarkoitettu Työturvallisuuskortin kurssinjohtajille, joilla ovat voimassa olevat kouluttajaoikeudet ja jotka ovat toimineet kurssinjohtajina, tai ovat koulutuksenjärjestäjän yhteyshenkilöitä.

Toimiala:
Muu
Kurssin tyyppi:
Työturvallisuuskortti, Verkkokoulutus
Kouluttaja:
Työturvallisuuskeskuksen Kurssinjohtaja
Järjestäjä:
Työturvallisuuskeskus
Lisätietoja antaa:
Pessi Marjut, marjut.pessi@ttk.fi, 050 9110153
Ohjelma:
VVerkkokoulutus järjestetään Zoomilla. Osallistujalla tulee olla riittävän hyvät ja luotettavat nettiyhteydet, kamera- ja ääniyhteydet (tentin aikana tulee olla kamera päällä). Jokaisella osallistujalla tulee olla oma päätelaite.
 
Ohjelma klo 12-16
  • koulutuksen avaus
  • ennakkotehtävän purku
  • pedagoginen harjoittelu
  • tentti ajastetaan
Koulutuksen aikana pidetään 3 x 10 min. tauko
 
Koulutuksen laajuus on 4 opintotuntia.
Työturvallisuuskortin kurssinjohtajan täydennyskoulutuksen tavoitteena on kerrata Työturvallisuuskortti-koulutuksen oppimistavoitteet ja voimassa olevat ohjeet. Koulutuksessa harjoitellaan erilaisia opetusmenetelmiä, jotta kurssinjohtaja osaa valita omaa persoonaansa, opetettavaa ryhmää ja oppimistavoitteita tukevia menetelmiä.
Koulutus antaa hyviä valmiuksia toimia kurssinjohtajana Työturvallisuuskorttikoulutuksissa. Koulutuksen suorittanut saa oikeuden toimia kurssinjohtajana seuraavat 5 vuotta, mikäli on täyttänyt muut oikeuden uusimisen kriteerit. Kriteerit löytyvät osoitteesta: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/kurssinjohtajakoulutus
Ilmoittaudu koulutukseen (Ilmoittautuminen päättyy: 20.11.2024)

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua maksutta viimeistään 15 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Koko maksu veloitetaan, mikäli peruutus on tehty alle seitsemän (7) vuorokautta ennen koulutuksen alkua tai peruutusta ei ole ilmoitettu lainkaan.